Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

AEF Associació Empresarial de la Fusta

 

L’Associació d’Empresaris de la Fusta de Lleida (AEF) té l’origen en una agrupació de professionals del sector que, prèviament a l’adveniment de la democràcia, ja havien pres consciència de la necessitat d’agrupar-se. Aquest empresaris lleidatans formaven l’anomenat Grup de Magatzemers, Serradors i Rematants.

L’any 1978 s’anirien creant diversos gremis relacionats amb la fusta: Gremi de Fabricants d’Embalatges de Fusta, i el Gremi de Fusters i Ebenistes. Tot plegat culminaria en la creació l’any 1979, de l’Associación Empresarial de la Madera (AEMA), formada per fusters, ebenistes, rematants, serradors i fabricants d’embalatges, essent doncs el començament d’una força representativa del món empresarial del sector de la fusta lleidatà.

L’any 1986 s’obre una nova etapa amb el canvi de nom de l’associació, que passaria a conèixer-se amb el nom d’Associació Empresarial de la Fusta de Lleida (AEF). Actualment, AEF, forma part de la Confederació Catalana de la Fusta, i participa activament en les activitats del sector.

Gremis associats:

AEF forma part de:

Logos AEF

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org