Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

AGRISEC Agrupació d’Instal•ladors de Serveis de la Construcció

 

AGRISEC és la patronal de Lleida dels professionals dedicats a la instal•lació de serveis per a la construcció. Compta amb més de 30 anys d’antiguitat atès que l’any 1977 es va fundar el Gremi de Calefactors, adherit a la Federació de Gremis de la Construcció. Al llarg dels anys següents, veient les necessitats que registraven les empreses instal•ladores associades, es va crear l’Agrupació d’Instal•ladors de Serveis per a la Construcció (AGRISEC) el 2 de juny de 1987, constituïda pels Grups d’Instal•ladors d’Electricitat, Calefacció, Aigua i Gas, i a partir de 1995, també pel Grup de Protecció i Seguretat.

AGRISEC s’ha consolidat al llarg dels anys com una associació destinada a la defensa de l’instal•lador autoritzat, la lluita contra l’ intrusisme i la millora del sector a les Terres de Lleida.

Així mateix, dóna cobertura a les necessitats dels associats en representativitat davant les administracions i sindicats, assessorament i informació, organització de jornades tècniques i cursos de formació. AGRISEC, pel fet de pertànyer a la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), compta amb una àmplia oferta de serveis per als seus associats que va des de l’assessoria jurídica, fiscal i comptable, laboral i formativa, a banda de comptar amb tot un seguit de descomptes i ofertes en empreses, comerços i serveis.

AGRISEC pertany, a més, a la Federación Nacional de Empresarios de Instalaciones Eléctricas y Telecomunicaciones (FENIE) i a l’Associació de Gremis d’Instal•ladors de Catalunya (AGIC).

Gremis associats:

AGRISEC forma part de:


FENIE ENERGIACONAIF

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org