Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

JORNADES TÈCNIQUES DE PRL Impacte sobre la gestió de persones de la transformació digital i la indústria 4.0

INSCRIPCIÓ

dimecres, 12 de juny de 2019Introducció

Estem immersos en una gran transformació  social, tecnològica i laboral. Aquests canvis generen riscos i oportunitats en les organitzacions, que repercuteixen de forma directa en aspectes com la  qualitat de vida laboral o la pròpia sostenibilitat dels models de negoci.

Diferents anàlisis i estudis prospectius permeten anticipar possibles escenaris futurs. Partint d'aquest coneixement, donarem visibilitat a diferents iniciatives en la confluència entre la
tecnologia i l'experiència de les persones en les organitzacions.

Aquest marc de referència servirà de context  al propòsit principal d'aquesta jornada: compartir inquietuds i idees que puguin servir d'inspiració per abordar els reptes que les organitzacions hauran d'afrontar en un futur immediat. Un futur que apunta, inevitablement, a una reinterpretació de les relacions laborals i de la concepció social del treball.

La jornada s'adreça a directors generals, gerents o professionals de l'àmbit de la gestió de persones i salut laboral, a més de totes aquelles persones interessades en la temàtica.

 Objectius


Valorar els canvis socials, econòmics, culturals i tecnològics que condicionen el món del treball.Dimensionar possibles impactes sobre les organitzacions i les persones.Determinar estratègies que permetin abordar els riscos i oportunitats derivats d'aquests escenaris.

Temàtiques abordades

 El futur del treball en el context actual de transformació estructural.

Entorns VUCA.Societat, persones i treball.La cultura organitzativa davant els reptes de la quarta revolució industrial.Utopies i distòpies de la transformació digital a les
organitzacions.Llums i ombres dels models de negoci emergents.

Integració de la transformació digital en la gestió de persones a les organitzacions (des d'una perspectiva de cicle de vida)

Canvis en la relació de l'empresa amb la societat.Canvis en l'atracció del talent: Estem preparats per abordar un futur amb informació millorada?Canvis en els processos d'acollida i vinculació.Canvis en la relació organització - persones. Noves realitats. La qualitat del treball com a factor clau de sostenibilitat de les organitzacions.Noves perspectives en la desvinculació.

I aleshores què fem?
Reptes per a la gestió de persones i organitzacions en la societat 4.0


Ponent

Juan Francisco de la Fuente

Doctor en Psicologia i Pedagogia, Màster en Direcció Industrial,Certificació internacional EFQM (Avaluador, Assessor Training i Qualified Assessor Training).
PDD en Innovació i Noves Tendències en Gestió, Màster en Gestió Integrada de Prevenció, Medi Ambient i Qualitat., Màster en Prevenció de Riscos Laborals
(especialitat psicosociologia del treball).

Soci - Director a iCompetia, entitat especialitzada en impulsar l'efectivitat de les organitzacions des de la cultura, l'estratègia i la millora de processos.

Professor Associat de la Universitat de Lleida.
Coordinador del Màster Dual en Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament de Competències.

Membre de l'equip d'investigació Competecs (Competències, Tecnologia, Educació i Societat), vinculat a la Universitat de
Lleida.Horari: 10:00 hores
Lloc: RAMBLA DE FERRAN, 32 DE LLEIDA (OELL)
Ponents: juan Francisco de la Fuente

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org