Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

JORNADA (DINAR-COL·LOQUI) SENBIBILITATS EN LA IGUALTAT EN LA SOCIETAT - AJORNADA

INSCRIPCIÓ

divendres, 3 d’abril de 2020


Per mantenir un intercanvi de sensibilitats del tractament entre els diferents agents socials envers: matèria d’igualtat de gènere, mesures d’igualtat en el marc de la negociació col·lectiva , bretxa salarial i negociació de Plans d’Igualtat, us convidem a participar en el Dinar-Col·loqui que tindrà lloc el proper dia 3 d’abril.
La igualtat és un dret fonamental per al progrés i la cohesió social i també com a factor de competitivitat per a les empreses.
 
En el marc del diàleg social bipartit, CCOO, UGT, Foment, Fepime i Pimec vam signar el passat mes de juliol l’Acord Interprofessional de Catalunya 2018-2020, en el qual s’estableix un compromís de totes les organitzacions en les polítiques d’igualtat, adquirint una especial rellevància en el conjunt de l’acord , amb especial  atenció a la necessària reducció de la
bretxa salarial, així com a les mesures per a la igualtat efectiva entre homes i dones que tonguin en compte el respecte a la igualtat i a la nodiscriminació directament o indirecta, i per primera vegada s’incorporen iniciatives respecte el col·lectiu LGTBI .
 
Assumim el nostre compromís per revertir les desigualtats i discriminacions que encara existeixen al nostre Mercat Laboral.

Aquesta jornada forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva
 
Horari: 13-16:00 hores
Lloc: Hotel Zenit (c/General Brito, 21 - Lleida)

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org