Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Jornada: les claus de la nova Llei d'autònoms

Ponència a càrrec d'en Antonio Benavides Vico

dimecres, 20 de setembre de 2017

Jornada: Les claus de la nova Llei d’autònoms

El passat dia 19 de setembre, a les 16:00 hores, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitatde Lleida ha tingut  lloc la Jornada: Les claus de la nova Llei d’autònoms.
La ponència ha estat impartida pel Sr. Antonio Benavides Vico, inspector de treball i de la Seguretat Social de la província de Barcelona.

L’objectiu de la jornada era analitzar les mesures més destacades de la nova Llei d’autònoms: facilitar la cotització a la seguretat social i reduir les càrreguesadministratives dels autònoms, mesures socials i de conciliació, deduccions en despeses corrents i accés a formació i reconeixements.

El col·lectiud’autònoms a Lleida, suposa un impuls a l’ocupació, en l’inici d’aquest any,les dades de l’afiliació al Règim Especial d’Autònoms, suposa 39.777 afiliacions, això representa un 23% de les afiliacions de la província de Lleida.

L’acte ha està organitzat, conjuntament, per Activa Mutua i per la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), en el sí de la qual hi ha integrada l’Associació Multisectorial d’Autònoms (AMALL). 

 

Fitxers Adjunts:
DSC_0319.JPG

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org