Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Jornada sobre la Formació Professional DUAL

dijous, 23 de novembre de 2017

La Sra, Marta Cervós, presidenta del Gremi de Magatzems de Materials de Construcció i del Sr. Xavier Ferrer , president de l'Agrupació d'Instal·ladors de Serveis per a la Construcció (AGRISEC) han estat presents, en representació de la parta empresarial en la Jornada, organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida per donar a conèixer a les empreses lleidatanes les oportunitats que obre la Formació Dual per a la contractació de nous treballadors.

Aquesta jornada ha comptat amb la presència d'experts com en Ramon Bonastre, del Consell de Treball Econòmic i Social (CTESC) i d'empreses amb una llarga trajectòria al sector com BonÀrea Agrupa i Comexi, s'han posat sobre la taula les possibilitats de formar a la pròpia empresa els treballadors que després poden formar part de la plantilla estable. 

Alhora, des dels centres educatius com l'IES Escola del Treball  s'ha aportat la visió i els reptes que el nou model suposa per al món educatiu. la taula rodona ha estat moderada per en Josep Ramon Cabiscol Cervera Coordinador de Formació Professional a  Lleida.


 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org