Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Presentació del Programa 30 Plus. Subvencions a la contractació de persones aturades majors de 30 anys,

divendres, 26 de gener de 2018

El dia 26 de gener de2018 , a les 10:00 hores i al local de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) de Rambla Ferran , 32 de Lleida, s’ha dut aterme la presentació del Programa 30 Plus de subvencions a la contractació de persones aturades majors d 30 anys que executa l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO)

Aquesta presentació anava adreçada a les empreses que tenen previst contractartreballadors en breu, ja que es poden beneficiar d’una Subvenció, per a l’entitat/empresa contractant: del salari mínim interprofessional 2017 (707,70€) pels mesos de durada del contracte fins a un màxim de 9 mesos o partproporcional en cas de jornada parcial.

L’acte ha estat presidit pel Sr. Oriol Pelegrí Ruiz, vicepresident de COELL i ha comptat i la presentació ha estat impartida per la Sra. Sandra Andreu Mencía, Tècnica prospectora empresarial del programa 30 Plus i pel Sr. Natxo Pijuan Canals, Coordinador dels programes amb incentius per la contractació, ambdós de l’Institut Municipal Salvador Seguí (IMO)

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org