Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL i Enginyers Lleida acorden programar formació conjunta en àmbits com l'Edificació, Instal·lacions, Energia, Programari i software, Administració Pública, i Comunicació

dimarts, 27 de febrer de 2018

En Josep Maria Gardeñes, president de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) i en Ramon Grau, president del Col·legi Oficial d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida, Enginyers Lleida han firmat aquest matí, dia 26 de febrer, un conveni de col·laboració en l'Activitat Formativa entre les dues entitats professionals.

L'acord que han formalitzat Grau i Gardeñes en la seu d'Enginyers Lleida, ha fixat com a "temàtiques que serien d'interès comú per als diferents col·lectius i per tant d'organització conjunta, lesrelacionades amb els àmbits: Edificació, Instal·lacions, Energia, Programari i software, Administració Pública, i Comunicació"

La publicitat de la formació programada es realitzarà des de cada una de les entitats vers els seus associats, mitjançant les webs corporatives, correu electrònic, xarxes socials... I "la plataformad'inscripció es farà a través del Col·legi. Abans de l'inici del curs es proporcionarà a COELL la llista dels col·legiats inscrits. Quan així ho requereixi l'organització del curs en qüestió, es podrà fer la inscripció dels assistents a través de COELL", recull el conveni.

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org