Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Presentació Programa CONSOLIDA'T

dilluns, 5 de març de 2018

 
Al dia 5 de març es va presentar al local de l'Associació Multisectorial d'Autònoms de la Província de Lleida (AMALL) de la Rambla Ferran, 32 de Lleida el Programa CONSOLIDA'T.

Aquest és el segon any que l’Associació Multisectorial d’Autònoms de la Província de Lleida (AMALL) col·labora en l’execució del programa CONSOLIDA’T , subvencionat per la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest programa la diagnosi de l’escenari actual del negoci de l’autònom, detecció de necessitats i identificació d’oportunitats de millora, establint un pla d’acció individualitzat per augmentar la competitivitats del teu negoci.

El programa CONSOLIDA’T ofereix:

Assessorament i acompanyament individualitzat, en les necessitats empresarials del teu negoci, negociació amb les entitats financeres. Orientació en les accions a realitzar i eines de control per optimitzar els recursos del teu negoci. El programa fomenta les sinèrgies i la creació de xarxa entre els autònoms que hi participen.

L'acte va estar presidit pel Sr. Pere Roqué, president d'AMALL, pel Sr, Josep Maria Gardeñes, president de COELL i el director del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a
Lleida, Sr. Joan  Santacana 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org