Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Paer en cap Fèlix Larrosa es reuneix amb la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL)

dimecres, 14 de novembre de 2018

Ahir al vespre ens,l'alcalde de Lleida, Sr. Fèlix Larrosa, va visitar la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) . Acompanyat pel presidentde COELL, Josep Ma Gardeñes, el paer en cap ha atès les consultes dels membresde l’entitat i ha firmat el seu Llibre d’Honor.

L’alcalde ha remarcat a la COELL el seu objectiu d’avançar en la modernització de Lleida, en la seva competitivitat i com a ciutat intel·ligent. Fèlix Larrosa ha agraït a la COELL el pacte i el diàleg que ha fet possible l’acord per ubicar a les seves dependències l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC). Tant des de la COELL i com des de l’Ajuntament, s’ha remarcat la voluntat de mantenir vies de col·laboració i de treballar conjuntament pel progrés de Lleida.

A la reunió ha assistit una àmplia representació d’aquesta patronal que suma més de 30 anys d’història així com el tinent d’alcalde Rafael Peris i el regidor Joan Queralt.

El paer en cap ha respost consultes dels empresaris, entre altres temes, sobre la contractació amb l’Ajuntament de Lleida, estacionament en zones blaves per a autònoms, mobilitat
de vehicles pesants, procés de legalització d’activitats, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, la importància per al teixit empresarial de Lleida de l’accés al Port de Tarragona i el suport a l’emprenedoria de les dones empresàries.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org