Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L’Associació d’Empreses Tecnològiques (AETI) nomena nou president Josep Ramon Freixanet

En substitució del sr. Jaume Iglesias, un dels principals impulsors del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, qui ha estat 22 anys al capdavant d’AETI

dimarts, 14 de maig de 2019

L’Associació d’Empreses  de Tecnologies i Serveis de la Informació (AETI), pertanyent a la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), ha nomenat nou president al sr. Josep Ramon Freixanet, director executiu de l’empresa GFT IT CONSULTING S.L,, empresa multinacional que té més de 160 col·laboradors a l’oficina de Lleida treballant per a clients de tot el món.

Freixanet relleva el sr. Jaume Iglesias Aldabó, qui durant 22 anys n’ha estat el president, a més de ser-ne cofundador. Iglesias compta amb una reeixida trajectòria professional, en tant que president d’IFR Group, empresa partner de Microsoft Dyamics AX de l’estat espanyol des de l’any 2000.

Iglesias és un dels principals impulsors del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, on IFR Group va ser una de les primeres empreses a instal·lar-s’hi el 2009.

A més, en la seva condició de president d’AETI, ha promogut la presència al Parc de les empreses del sector.

Així mateix, Iglesias ha estat l’impulsor dels premis AETI que reconeixen els millors treballs de fi de carrera de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida en les carreres d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes i d’Enginyeria Tècnica en informàtica de Gestió.

Atesa aquesta trajectòria, Iglesias va ser guardonat l’any passat amb la Medalla de la Ciutat al mèrit científic o investigador que atorga l’Ajuntament de Lleida.

L’Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació (AETI) ha decidit otorgar el títol de President d’Honor al sr Jaume Iglesias..

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org