Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L’increment salarial per al 2019 del conveni del sector de la Construcció de Lleida serà del 2,25%

dimecres, 22 de maig de 2019

Representats de la Federació de Gremis de la Construcció de Lleida i representants sindicals reunits a la COELL han signat l’acord que afectarà a tots els treballadors i empreses amb seu a la demarcació de Lleida i que realitzen activitats dins del sector de la construcció.

La Taula de la Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu del sector de la Construcció de la província de Lleida s’ha reunit a la seu de COELL per signar l’ increment salarial del 2,25% de l’esmentat conveni col·lectiu corresponent a l‘exercici 2019.

L’àmbit d’aplicació d’aquest acord afecta a tots els treballadors i empreses que tenen el seu centre de treball a Lleida i província i querealitzen les activitats relacionades amb el sector de la construcció.

L’acord, signat entre els representants de la Federació de Gremis de la Construcció de Lleida i els representants de les organitzacions sindicals UGT i CCOO, concreta que les taules salarials fins ara vigents del conveni de Lleida seran incrementades en un 2,25% a partir de l’1 de gener de 2019.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org