Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL aplaudeix que Educació deixi sense efecte la resolució de la FP Dual i apel·la al consens per bastir un nou model

dimecres, 12 de juny de 2019

                                       
La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) valora positivament que el Departament d’Educació deixi sense efecte la resolució de la FP Dual que s’anava a aplicar el curs 2019-2020 i que mantingui la mateixa organització contingut curricular que hi ha actualment.

Aquest fet representa “una necessària oportunitat per tenir en compte els parers dels agents socials, a més de permetre obrir una porta al diàleg i al consens entre totes les parts
implicades”, segons apunta el president de COELL, Josep M. Gardeñes. Així, apel·la al consens i a l’obertura d’un espai d’interlocució per aprofundir en el model de Formació Professional Dual.

Així mateix, des de COELL s’aposta per assolir la concertació del model català de FP Dual consensuada entre el Govern, els sindicats i les patronals més representatives, recollint el que estableixen el Vè Acord Interprofessional de Catalunya i el dictamen del CTESC sobre la FP de 2017 per tal de disposar d’una organització que permeti l’adaptació i millora permanent.

Des de COELL es considera que tot canvi curricular ha de perseguir la voluntat de millorar la formació de l’alumnat a qui s’adreça i ajudar a la seva inserció professional i, en aquest
sentit, espera que el nou model de FP Dual, concertat i negociat, pugui veure la llum el curs 2020-2021.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org