Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL forma més d’una vintena d’Operadors de Grua Torre

dimecres, 3 de juliol de 2019

Del total d’alumnes, 11 ja han aprovat l’examen de la Direcció General d’Indústria, necessari per a obtenir el carnet

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) ha finalitzat amb èxit el curs d’Operador de Grua Torre per a treballadors en actiu i per a persones desocupades, que va iniciar-se el passat mes de febrer a les instal·lacions que té al Complex de la Caparrella.

En aquest sentit, aquesta acció formativa ha comptat amb la participació de 23 alumnes, dels quals, 11 ja han aprovat l’examen teòric-pràctic que convoca la Direcció General d’Indústria, necessari per a obtenir el reconeixement del carnet d’operador de Grua Torre.

El curs ha tingut una durada de 230 hores i forma part de l’oferta de COELL adreçada a afavorir el reciclatge professional per a treballadors del règim general i autònoms. Mitjançant aquesta formació, els alumnes han obtingut els coneixements teòrics i pràctics escaients per al maneig i el manteniment de la màquina. Superat aquest curs, els participants obtenen els requisits mínims exigits per accedir a l’examen de la Direcció General d’Indústria.

El president de COELL, Sr. Josep M. Gardeñes, ha valorat molt positivament aquesta acció formativa subratllant que “aquest és el primer curs d’operador de Grua Torre que es duu a terme a Lleida en deu anys”. El també president de la Federació de Construcció ha recordat que des de COELL s’està posant l’accent en el foment i el prestigi de la formació de qualitat entre els treballadors en actiu, els aturats i, sobretot, els joves, per tal d’incentivar la promoció dels oficis relacionats amb la construcció.

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org