Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL presenta l’empresa Maderas Llop-Obiols als Premis Carles Ferrer Salat en la categoria de Pime de l’any.

dimarts, 15 d’octubre de 2019

LA Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) ha presentat l’empresa Maderas Llop-Obiols, SA., pertanyent a l’Associació d’Empreses de la Fusta (AEF), als premis Carles Ferrer Salat en la categoría de Pime de l’any. Els guardons els atorga anualment Foment del Treball.

COELL considera que la trajectòria d’aquesta empresa familiar creada l’any 1952 i dedicada a la importació i comercialització de fustes, la fa idònia per assolir aquesta destacada menció.

Maderas Llop-Obiols, que compta amb dos centres ubicats a la carretera de Corbins i a la carretera de Torre-serona, és una empresa compromesa amb la sostenibilitat dels boscos que compra a proveïdors que gestionen amb rigor la seva producció.

Està especialitzada en tot tipus de fustes i compta amb les millors produccions internacionals, a més d’estar especialitzada en tota mena de productes prefabricats. El seu equip humà exerceix les seves tasques amb professionalitat per assolir els reptes i els valors que caracteritzen l’empresa : seriositat,
servei i eficàcia.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org