Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

AEF inicia la ronda de negociacions amb les empreses pel Conveni de la Fusta i el Suro

dimecres, 23 d’octubre de 2019

L’Associació d’Empresaris de la Fusta (AEF) ha iniciat a la Vall d’Aran la ronda de negociacions amb les empreses del sector per elaborar el Conveni Col·lectiu de la Fusta i el Suro de
la Província de Lleida.

En el decurs de la trobada, es van posar sobre la taula importants aportacions per part de les empreses de la zona a la vista de les particularitats que els afecten per territori i per tipologia d'empreses de la zona.

També es van tractar qüestions com la dificultat de trobar mà d'obra, l'intrusisme professional que desmereix el treball de les empreses compromeses amb les obligacions socials del marc normatiu i dificulta les seves oportunitats en el mercat competitiu.

El resultat de la reunió va finalitzar amb el compromís per part d'AEF i COELL  i de les empreses de treballar conjuntament per contribuir a una millora del Conveni que aporti a la negociació un signe distintiu de les empreses del sector i, així mateix, potenciar la figura associativa com a representativa de la unió i força empresarial al territori. 

Noves reunions

Està previst fixar noves dates de convocatòries a diferents punts del territori de la província de Lleida en una ferma proposta d'acostar d'AEF i de COELL a les empreses i les seves realitats.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org