Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL i AMALL estrenyen llaços amb l’Associació de Productors de l’Horta de Lleida per promoure la producció agrària local

dimarts, 12 de gener de 2021

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), juntament amb l’Associació Multisectorial d’Autònoms de Lleida (AMALL), han signat avui un conveni de cooperació amb l’Associació de Productors de l’Horta de Lleida amb l’objectiu de promoure els productes agroalimentaris de quilòmetre 0 produïts en aquest espai agrari local i també, per afavorir sinergies entre els productors locals per donar visibilitat als seus productes. L’Associació està integrada per agricultors i ramaders lleidatans i nascuda amb la vocació d'aplegar una àmplia representació dels productors locals de l’Horta.  
L’acte ha comptat amb la presència del president de COELL, Sr. Josep M. Gardeñes, del president de l’Associació d’Autònoms de Lleida (AMALL), Sr. Pere Roqué, i de la presidenta de l’Associació de Productors de l’Horta, Sra. Anna Aragonès.  
El conveni estableix una col·laboració amb l’objectiu de desenvolupar accions i sinergies per promoure els productes elaborats a l’Horta i alhora, posar a disposició de l’Associació de Productors de l’Horta els serveis i les instal·lacions de COELL. 

Arran d’aquest acord COELL i AMALL i l’Associació ja han posat en marxa la campanya Aquest Nadal l’Horta de Lleida al teu plat en una mostra de reconeixement i aposta de la tasca dels productors agroalimentaris de quilòmetre 0 de l’Horta de Lleida. 
La iniciativa s’emmarca dins la convocatòria extraordinària per a l’any 2020 de mesures de suport a les microempreses i persones treballadores autònomes per a l’impuls de projectes de transformació digital i de nous models de negoci i la seva formació associada, que promou el Consorci per a la Formació contínua de Catalunya. 

Des de COELL i AMALL subratllen que aquesta acció és una manera d’atorgar reconeixement per la forma de fer i ser dels productors d'aquest gran espai agrari que és l'Horta lleidatana, els quals han estat el col·lectiu que ha garantit l’alimentació durant tota la pandèmia de la Covid-19

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org