Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L'Associació d'Autoescoles organitzarà formació de Conducció Racional

dilluns, 22 de juliol de 2013

L'Associació Provincial d'Autoescoles ha acordat organitzar cursos FORFOR (Formació de Formadors) adreçats a professors de formació Viària en l'especialitat de Conducció Racional i Eficient arran de l'entada en vigor de la directiva 126/2006 del passat 19 de gener que regula l'exament de qaulitat en circuit obert. A l'espera que la DGT exigeixi una titulació addicional en aquesta especialitat des de la FAC, l'Associació d'Autoescoles de Lleida, juntament a l'ICAEN, ha anat format el seu professorat.

D'altra banda, el president de l'Associació, Raül Viladrich, va anunciar que l'entitat preveu endegar en els propers mesos un curs de FORFOR de Tacògraf.

En relació al concurs dels Centres Recuperadors de Punts, l'Associació d'Auotescoles està a l'espera de la seva resolució el proper 1 d'agost, data en al que es coneixerà quin són els 6 centres de La Seu d'urgell, la Pobla de Segur, Cervera, Lleida, Vielha i Solsona a qui corresponen els lots.  Els Centres Recuperadors de Punts impartiran els cursos de sensibilització i reeducació viària necessaris per a la Recuperació de Crèdit o nova autorització del permís o llicència de conduir.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org