Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L'increment salarial del conveni de la Fusta i el Suro serà del 0,4% al 2013

Representats de l’Associació d’Empresaris de la Fusta (AEF) i representants sindicals pacten en 1.752 hores la jornada laboral anual i el prorrateig mensual de la paga de Sant Josep

dilluns, 29 de juliol de 2013

La Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu provincial del sector de la Fusta i el Suro de les comarques de Lleida  per als anys 2012-2013 ha acordat un increment salarial del 0,4% per a l’exercici 2013.

 

 Aquest conveni, que té una vigència de dos anys (2012-2013) s'aplicarà a tot el territori de la demarcació de Lleida i a tots els centres de treball que hi ha ubicats, encara que les empreses afectades tinguin el seu domicili en una altra província. Aquest conveni obliga a totes les empreses enquadrades dins de la indústria de la fusta i el suro.

 

L’acord, signat entre els representants de l’Associació d’Empresaris de la Fusta (AEF)  de les Terres de Lleida i els representants de les organitzacions sindicals UGT i CCOO, concreta com a novetat la supressió de la paga de Sant Josep, l’ import de la qual serà prorratejat mensualment. D’altra banda, la jornada laboral anual queda fixada en 1.752 hores anuals. El conveni determina, així mateix, que els estrangers que s’incorporin al sector de la fusta i el suro tenen l’obligació de realitzar un curs en llengua catalana d’una durada no inferior a 20 hores.

 

 

Lleida, 29 de juliol de 2013

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org