Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL acollirà la Trobada Immobiliària de les Terres de Ponent el 18 d'octubre

APCE analitzarà la conjuntura econòmica i immobiliària; la represa de l’activitat en àmbits concrets i les actuacions que s’han endegat en el sector

dimecres, 9 d’octubre de 2013

 

COELL acollirà divendres 18 d’octubre la Trobada Immobiliària de les Terres de Ponent que organitza l’Associació de Promotors-Constructors d’Edificis de Lleida i Comarques (APCE). El programa de la jornada s’iniciarà a les 10 hores amb les intervencions del Secretari General de la Federació Catalana de Promotors (FECAPCE), Sr. Josep Donés i del Director General de l’Associació de Promotors de Barcelona, Sr. Marc Torrent.

 

En el decurs de la trobada s’analitzaran, en primer lloc, la conjuntura econòmica i immobiliària (evolució previsible de preus, demanda, oferta i estocs); en segon terme, les actuacions en l’àmbit local, autonòmic i estatal per resoldre els problemes derivats de la crisi i les seves repercussions en el sector (caducitat de llicències d’obres aturades, refinançaments, interlocució amb la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (SAREB), etc). I, per últim, es posarà damunt la taula la represa de l’activitat en àmbits concrets.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org