Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Lleida pinta bé!, campanya del Gremi de Pintors contra l'intrusisme

La nova web destaca la professionalitat i garantia dels socis i permet demana pressupost on line

dimarts, 15 d’octubre de 2013

El bon servei i la garantia de professionalitat són els arguments amb els quals el Gremi de Mestres Pintors de Lleida vol lluitar contra l'intrusisme al sector, mitjançant la campanya "Lleida pinta bé". Una acció que es prolongarà durant els mesos vinents amb la publicació del web www.lleidapintabe.com des d'on el Gremi mostra als ciutadans en general els serveis i especialitats de les empreses associades. Fins i tot facilitant la sol·licitud de pressupostos on-line, segons ha explicat Miquel Àngel Soro, president del Gremi de Mestres Pintors de Lleida.

 

Des de la mateixa pàgina electrònica, ciutadans i professionals poden connectar amb el web del Gremi que aporta informació sobre els serveis i avantatges de formar part d'aquesta entitat, integrada en la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL). Així, la campanya complirà un doble objectiu de posicionar les empreses del Gremi com a opció de compra davant els usuaris, i com visualització del Gremi com la millor forma de defensar els interessos dels professionals. Soro ha estat acompanyat a la presentació pels membres de la Junta Directiva del Gremi, Mari Carme Rodríguez (vicepresidenta), Xavier Gastó (vocal) i Ester Rossell (secretària).

Constitueixen les finalitats bàsiques del Gremi la representació, gestió, promoció i defensa dels legítims interessos col·lectius, empresarials i professionals, davant tota classe d'organismes i entitats públiques i privades, estatals, autonòmiques, locals, estrangeres i internacionals i en general, davant terceres persones de qualsevol classe. La promoció, orientació i desenvolupament de tota classe d'iniciatives, accions i activitats que pugui redundar en benefici dels seus membres.

L'associació professional també ofereix als pintors informació, formació, l'assistència i l'assessorament degut als seus associats en tots els assumptes que puguin tenir relació amb la seva condició d'organització empresarial i professional. Així mateix el gremi actua davant l'Administració Pública i d'altres ens, en tota classe de situacions i fets que puguin afectar d'alguna manera al sector empresarial i professional dels seus membres.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org