Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

El Gremi de Jardiners organitza la jornada Jardineria en jardins botànics en el marc de Municipàlia

Divendres 25 d'octubre

dijous, 24 d’octubre de 2013

 

El Gremi de Jardiners de Lleida serà present a la 17a Edició del Saló Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals, Municipàlia 2013, que se celebra a Lleida del 22 al 25 d’octubre. L’entitat ha organitzat per demà, divendres 25 d’octubre la Jornada Jardineria en jardins botànics. Reptes i oportunitats.

 

Aquesta jornada, que es realitzarà al Saló Segrià del Palau de Vidre de Fira de Lleida a partir de les 10 hores, té per objectiu aprofundir en les particularitats dels espais destinats a albergar col·leccions botàniques tant pel seu caràcter científic com per la diversitat d’espècies que els composen. Així mateix, en el decurs de la jornada es donarà a conèixer les especificitats de formació dels tècnics i jardiners destinats a desenvolupar la seva activitat professional en aquest tipus d’infraestructures per mitjà de convenis de les institucions a qui pertanyen amb centres formatius i universitats.

 

 

 

PROGRAMA

 

 

-10:00 Presentació de les jornades

 

Josep Antoni Conesa i Mor.  Responsable de la direcció cientificotècnica de l’Arborètum de Lleida

 

-10:15  “Jardineria i gestió de col·leccions botàniques ; experiències en Arborètum de Lleida, Canàries i  Kew Garden de Londres”    

 

César del Arco García, Tècnic responsable del manteniment de les col·leccions botàniques a l’Arborètum de Lleida.

 

-11:00 "Gestió de les col·leccions. Experiències en el manteniment de les col·leccions mediterrànies cultivades al Jardí botànic de Barcelona” 

 

José Manuel Gómez Molina, Tècnic responsable de les col·leccions botàniques del Jardí Botànic de Barcelona.

 

 

-12:15  “La formació professional  en col•laboració amb les empreses i/o institucions; particularitats en el cas de empreses de jardineria  i institucions relacionades amb el manteniment de jardins botànics”

Antoni Reig i Torné, Director IES Mollerussa.

 

 

-15:15  Visita guiada al Arborètum de Lleida - Trobada a l’entrada principal del Arborètum Pius Font i Quer de Lleida al carrer Enric Farreny 144.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org