Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L’Associació de Fotògrafs de Lleida organitza la jornada “El nou escenari cap a l’èxit” dimarts 12 de novembre

Inclou taller de fotografia d'espectacles i taula rodona pe analitzar les claus de l'èxit

divendres, 8 de novembre de 2013

L’Associació de Fotògrafs Professionals de Lleida organitza el dimarts 12 de novembre la jornada “El nou escenari cap a l’èxit”, oberta al públic en general, que s’iniciarà amb un taller de fotografia d’espectacles, el directe, llum i adaptació artística, producció i distribució, que anirà a càrrec del fotògraf d’espectacles Jordi Vidal. El taller es farà a la sala 2 del Teatre de l’Escorxador de les 9.00 a les 13.00 hores.

 

Per la tarda, Jordi Vidal presentarà a la sala Le Petit Atelier de Lleida les seves obres. L’exposició, que es podrà veure al llarg de tot el mes de novembre, es composa de  40 imatges amb diferents temes (principalment espectacles de música i dansa) i també unes quantes fotografies de reportatges realitzats a Cuba i Índia).

 

La jornada finalitzarà amb una taula rodona  per debatre les claus de l’èxit, que comptarà amb les intervencions de professionals de diversos sectors d’activitat: Jordi Vidal (fotògraf); Àngels Folguera (pintora i escultora); Antonio Coso (geren d’Ilerimplant; Jaume Solé i Toni Prim (fotògrafs).

 

Les persones interessades en aquesta proposta poden informar-se a fotografs@fotografs.org  

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org