Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

El director del SOC, Joan Aregio, explica els principals eixos de la nova Llei d’Ocupació de Catalunya

Organitza CATFormació

divendres, 8 de novembre de 2013

El director del SOC, Sr. Joan Aregio, ha explicat avui a la seu de COELL els principals eixos sobre els quals pivota la nova Llei d’Ocupació de Catalunya en el marc d’un acte organitzat per CATFormació.

 

En aquest sentit, Aregio ha apuntat que la nova norma busca una concertació territorial en el sentit d’adaptar els serveis a les prioritats i necessitats dels territoris per tal que les persones en situació d’atur augmentin les seves possibilitats de trobar una feina, alhora que es garanteix que les empreses puguin trobar professionals qualificats.

 

La nova legislació també farà que tots els agents actius i autoritzats de la xarxa que treballa en el desplegament de polítiques actives i de formació tinguin l'historial de la persona aturada, fet que hauria de fer augmentar les possibilitats de trobar una feina adequada als seu perfil formatiu i laboral.

 

Segons Aregio, la nova Llei d’Ocupació comportarà nombrosos beneficis per als usuaris, que disposaran a més d'un historial laboral únic per a totes les administracions.

 

Aregio ha concretat també que l'objectiu de la nova normativa rau en assolir el màxim consens dels partits i dels agents socials.

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org