Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Conferència sobre l’aplicació de l’IVA de caixa i altres mesures de la Llei d’Emprenedors

A càrrec de Pich Advocats i Economistes

dilluns, 25 de novembre de 2013

COELL va organitzar el dia 20 de novembre, amb la col•laboració de Pich Advocats i Economistes, la conferència-col•loqui sobre l’aplicació de l’IVA de Caixa i altres mesures fiscals, mercantils, laborals i concursals de la Llei d’Emprenedors.

En el decurs de l'acte es va fer un repàs a la Llei 14/2013, de 27 de setembre, de suport als Emprenedors i a la seva Internacionalització, que introdueix un seguit de canvis normatius, entre els quals hi destaca l’opció de liquidar l’IVA pel “Criteri de Caixa” del qual s’ha publicat recentment el seu reglament, i a on s’hi indica que els empresaris interessants hauran d’acollir-se a aquest règim especial de tributació d’IVA durant el proper mes de desembre.

D’altra banda, també es va aprofundir en les novetats fiscals que introdueix la Llei en l’IRPF i en l’Impost sobre Societats, així com també es van posar damunt la taula les noves mesures en l’àmbit concursal, mercantil i laboral.

La conferència-col•loqui va comptar amb les intervencions de l’economista i coordinador de temes fiscals de Foment del Treball, Sr. Valentí Pich; l’assessor laboral, Sr. Jordi Altafaja; i l’advocada i sòcia directora de Pich Advocats i Economistes, Sra. M. José Moragas.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org