Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Assemblea general de l'Associació de Promotors-Constructors de Lleida el 12 de desembre

L'acte estarà obert també a professionals del sector no associats

dimarts, 3 de desembre de 2013

L’Associació de Promotors-Constructors d’Edificis de Lleida i comarques celebra dijous 12 de desembre la seva Assemblea General Ordinària a la seu de COELL, a la qual podran prendre-hi part, a partir de les 19.30 hores, professionals dels sector no associats que ho desitgin, tot confirmant la seva assistència a la Sra. Ester Rossell (erossell@coell.org) o bé trucant al 973 23 21 66.

L’esdeveniment comptarà amb la intervenció del Sr. Josep Donés, secretari de FECAPCE,  qui parlarà del les novetats i dels temes que s’estan treballant des de l’associació, per la defensa de totes  les empreses (tant les que hi estan associades, com les que no ho estan) i del sector, tant a nivell de la Generalitat com del Govern Central.

Conscients de la minsa activitat que registra el sector en aquest moments,  des de l’Associació de Promotors us volem recordar que us oferim recolzament i assessorament,  també en temes que no siguin pròpiament de promoció, com ara de caire patrimonial, lloguer i Sareb, entre altres.

Estar al dia del que s’està legislant en el sector ens ajudarà, si més no, a estar preparats per quan aquest es reactivi. Per aquest motiu, amb aquesta trobada us volem fer veure la necessitat de pertànyer a l’associació, pels avantatges que s’hi pot obtenir. I per aquells que no estiguin segurs de si convé o no ser-hi, s’ofereix informació i assessorament gratuïts durant dos mesos,  per tal de valorar la possibilitat de tornar-se a incorporar a l’associació.

En acabar l’exposició del Sr. Donés,  l’Associació servirà un refrigeri per establir contacte amb els participants de manera distesa.

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org