Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L’Associació de Promotors de Lleida reelegeix Montse Pujol com a presidenta per als propers 4 anys

L'entitat obre un període de portes obertes per a professionals no associats

divendres, 13 de desembre de 2013

L’Assemblea General Ordinària de L’Associació de Promotors-Constructors de Lleida i comarques s’ha reunit a la seu de COELL per donar llum verda a la renovació de càrrecs de la seva Junta Directiva per als propers quatre anys, que seguirà encapçalada per la seva actual presidenta, Sra. Montse Pujol Torrent (Projectes Modulars Prefabricats, SL).

 

La vicepresidència recau en el Sr. Iván Farrás Latorre (Casadoroi, SL) i el càrrec de tresorer en el Sr. Ricard Pallas Satué (Construccions Pallas, SA) i el de secretari en el Sr. José M. Lacambra Torres (Habitatges Majes-Lacovi, SL). Els vocals de la Junta Directiva d’APCE seran, per la seva part, els Srs. Jaume Rosell Comaposada (Lloguers Pla d’Urgell, SL); Sr. Ricard Torrent Pons (T.P. Strucsa, SL) i el Sr. Guillermo Hervera Nadal (Empresa Municipal d’Urbanisme de Lleida, SL).

 

D’altra banda, APCE ha fixat un període de dos mesos de portes obertes a empreses no associades durant el qual oferirà assessorament i serveis de forma gratuïta per tal de traslladar els avantatges que suposa l’associacionisme en el sector en moments de baixa activitat, amb l’objectiu d’estar preparats quan aquesta es reactivi.

 

Aquesta decisió s’ha pres també en el decurs de la celebració de l’Assemblea General Ordinària, a la qual, a més dels membres associats hi ha pres part professionals del sector no vinculats a l’associació que han pogut conèixer de prop el recolzament que APCE dóna en el dia a dia, no únicament en aspectes relatius a la promoció d’habitatges, sinó també de caire patrimonial, lloguers o gestions amb el Sareb.

 

Precisament l’esdeveniment ha comptat amb la intervenció del Sr. Josep Donés, secretari de FECAPCE,  que ha posat damunt la taula les novetats sobre les quals s’estan treballant des de l’associació, per la defensa de totes  les empreses (tant les que hi estan associades, com les que no ho estan) i del sector, tant a nivell de la Generalitat com del Govern Central.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org