Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL, seu dels exàmens oficials de les Universitats privades de Gales, Àvila i Saragossa

Fruit de l'acord amb Ingenio Leadership School es perfila la possibilitat de fer formació presencial a COELL relativa a aquestes titulacions

dimecres, 29 de gener de 2014

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), en virtut de l’acord de col·laboració amb INGENIO Leadership School, ha estat designada seu dels exàmens oficials que realitzin els alumnes de la demarcació de Lleida i de la seva àrea d’influència que estudiïn a la Universitat de Gales, a la Universitat catòlica d’Àvila (UCAV) o bé a la Universitat San Jorge de Saragossa.

 

Aquests centres formen part del Grupo Fundación San Valero, dedicat des del 1953 a l’ensenyament secundari, professional i a l’educació superior, a més de ser centre homologat per impartir formació contínua i ocupacional.

 

Les aules de COELL acolliran, per tant, 3 convocatòries anuals, com a mínim, dels Graus (abans llicenciatures) d’Enginyeries, Econòmiques i Dret.

 

Aquest acord obre les portes a la possibilitat de realitzar algun tipus de formació presencial a la mateixa COELL relativa a les titulacions esmentades.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org