Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Jornada “Reptes i oportunitats del canvi climàtic per a les empreses catalanes” el 26 de febrer a COELL

Es presentarà el Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció dels Gasos d’Efecte Hivernacle (GEH) de la Generalitat de Catalunya

dilluns, 10 de febrer de 2014

La sala d’actes de COELL acollirà dimecres 26 de febrer a les 9.30 hores la jornada “Reptes i oportunitats del canvi climàtic per a les empreses catalanes” que organitzen el Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic i la Fundación Empresa & Clima, amb la col·laboració de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) i COELL.

 

La jornada s’adreça a gestors, responsables i tècnics ambientals d’organitzacions públiques i privades. Les persones interessades a prendre-hi part poden inscriure’s seguint el següent enllaç: http://www.e-encuesta.com/answer?testId=C396q7gzKqQ

 

L’acte comptarà amb la presentació de la directora general de Polítiques Ambientals de la Generalitat de Catalunya, Sra. Marta Subirà i el president de COELL, Sr. Joan Simó, a més de les intervencions del director de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Sr. Salvador Samitier i del cap d’eficiència energètica i energies renovables de l’Institut Català d’Energia, Sr. Lluís Morer.

 

En el decurs de l’acte es presentarà el Programa d’Acords Voluntaris per a la reducció dels Gasos d’Efecte Hivernacle (GEH) de la de la Generalitat de Catalunya, una eina innovadora creada per l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) per millorar la gestió d’aspectes ambientals de les organitzacions i en el qual ja hi participen prop de 100 empreses i institucions.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org