Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L’Associació de Fotògrafs de Lleida es reuneix amb el Bisbe de Solsona

Per traslladar-li la seva lluita contra l’intrusisme en el sector audiovisual i cercar complicitat institucional

dilluns, 17 de febrer de 2014

L’Associació de Fotògrafs Professionals de les Comarques de Lleida continua endavant amb la seva lluita contra l’ intrusisme professional que es registra en el seu sector d’activitat,  i que van endegar fa dos anys coincidint amb la campanya “Amb totes les garanties” de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL).

Els professionals del sector audiovisual segueixen així informant i sensibilitzant particulars, entitats, institucions i Administració en defensa dels seus interessos laborals.

El president de l’Associació de Fotògrafs Professionals de Lleida, Jaume Solé, acompanyat d’altres professionals associats, s’han entrevistat avui amb el bisbe de Solsona, Xavier Novell, per tal de cercar complicitat institucional en la seva lluita contra l’ intrusisme i per traslladar-li, en aquest sentit, la inquietud del col·lectiu en relació a la necessitat d’acreditar-se per fer tasques gràfiques en motiu de la celebració d’actes religiosos (casaments, comunions, batejos). 
Fruit de la trobada, el Bisbe de Solsona ha pres consciència de la situació actual i n’hi informarà a totes les parròquies del seu Bisbat.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org