Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Jornada Equal Pay Day demà divendres 21 de febrer a COELL

Organitzada per FUNDE

dijous, 20 de febrer de 2014

L’Associació FUNDE organitza la jornada Equal Pay Day el 21 de febrer a la seu de COELL a les 15 hores.

 

L’Equal Pay Day és una iniciativa de la Federació Bussiness Professional Women, de la que FUNDE en forma part, i que se celebra anualment a tot Europa. Consisteix en un esdeveniment internacional per il·lustrar la bretxa salarial existent entre dones i homes.

 

El dia de celebració simbolitza el nombre de dies de més que una dona ha de treballar per cobrar el mateix que un home. En el cas espanyol, aquesta diferència es tradueix en 418 dies (365 +53), per aquest motiu la celebració es faci el 22 de febrer data acordada des de 2010 com el "DIA INTERNACIONAL PER LA IGUALTAT SALARIAL".

 

El programa de la jornada se centrarà en la taula rodona “Equitat salarial en el món empresarial” en la qual hi intervindran el director de Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Sr. Octavi Miarnau, la regidora d’igualtat, Sra. Rosa Ball; i les sres. Rosa Palau i Montse Castillo.  

 

En el decurs de l’acte es presentarà l’estat actual i real de la bretxa empresarial a Lleida i l’estat ideal al qual es vol arribar des de la vessant de l’Administració, l’empresa i les entitats empresarials.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org