Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

2ª Trobada de professionals del sector d’Audiovisuals i Multimèdia de Lleida

Per participar en tallers de formació i acordar crear una nova imatge corporativa

dilluns, 24 de març de 2014

L’Associació de Fotògrafs Professionals, Audiovisuals i Multimèdia de Lleida ha organitzat la 2ª Trobada de professionals del sector d’Audiovisuals i Multimèdia els dies 21,22 i 23 de març a les localitats de Segura i Guimerà en la qual hi han participat una trentena de professionals.

 

En el decurs de la trobada es van organitzar tallers de formació amb el lema “L’estudi, un món per descobrir”, que va anar a càrrec del fotògraf Daniel Escalé, especialitzat en retrat, publicitat, infografia, 3 D i postproducció.

 

Així mateix, va tenir lloc la celebració de l’Assemblea General de l’associació a la Casa Gran del centre Cultural Imaginari Kiku Mistu de Segura, que va culminar amb una  caminada performativa (ruta artística-poètica i visual) pels voltants de Segura i amb un dinar de germanor.

 

 

Aquest esdeveniment ha constituït un punt de partida  per situar els professionals de la imatge en una millor cobertura de mercat ateses les necessitats d’innovació que registra aquest sector. És així que s’ha posat de relleu la necessitat de crear una nova imatge corporativa per als professionals associats al pack projecte d’oferta de treball per tal d’assolir un fort diferencial en el sector.

 

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org