Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Avantprojecte de Llei de Reforma Tributària

Consulteu els canvis previstos en el nou text

dilluns, 23 de juny de 2014

El Departament de Fiscal de COELL recorda als seus socis que el govern central està elaborant un Avantprojecte de Llei de reforma tributària. Entre els seus objectius figura impulsar el creixement econòmic i creació d'ocupació; una rebaixa d'impostos per a tots, especialment per a les rendes mitjanes i baixes; elevar l'equitat, beneficiant especialment a famílies i persones amb discapacitat; el foment de l'estalvi a mitjà i llarg termini; la millora de la competitivitat de les empreses i un impuls a la lluita contra el frau.

El text inclou una àmplia reforma del sistema tributari espanyol, a través dels principals impostos que el defineixen i de la Llei general tributària, per tal de dissenyar uns impostos més senzills i justos. L'efecte en l’economia serà significatiu: la reforma fiscal suposarà un augment del PIB del 0,55 per 100 en 2015-2016. Com a conseqüència de la baixada de retencions, vint milions de contribuents comptaran cada mes, des gener de 2015, amb més renda disponible.

Per a més informació consulteu el següent enllaç:

http://www.minhap.gob.es/Documentacion/Publico/GabineteMinistro/Notas%20Prensa/2014/S.E.%20HACIENDA/20-06-14%20Presentaci%C3%B3n%20Reforma%20Fiscal.pdf

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org