Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Sessió formativa a distància “Emprenedor: com internacionalitzar”

El proper 18 de setembre a les 10.15 hores

dilluns, 8 de setembre de 2014

Des de la COELL, AFAEMME i Foment del Treball posen en marxa un programa d’assessorament a emprenedors i persones que volen crear la seva empresa i, per aquest motiu, organitzen la sessió formativa  “Emprenedor: com internacionalitzar?”. Aquesta formació es realitzarà a distància per webinar el dia 18 de setembre a les 10.15 hores. Cal formalitzar la inscripció gratuïta seguint aquest enllaç: http://www.foment.org/inscripcion_eventos/index.h3p?id_evento=12388&departamento=27 i posteriorment caldrà anar presencialment a la seu de la COELL a recollir el codi d’accés a la plataforma.
L'objectiu  de la càpsula és dotar als participants amb el coneixement sobre els aspectes bàsics que cal considerar per iniciar un procés d'internacionalització: des de la mecànica
general i la necessitat de realitzar un diagnòstic previ fins als elements imprescindibles per a l'elaboració del pla de treball, necessaris per començar un procés amb garanties.
El repte és  millorar la competitivitat empresarial a través de la Internacionalització. Constatar que les petites empreses poden internacionalitzar, obrir horitzons de vendes als participants, establir els requisits necessaris per internacionalitzar i donar-los les eines per poder fer-ho
El pla de treball per aquesta formació rau en els beneficis de la internacionalització; la  internacionalització com a via de superació del moment econòmic actual; les micro i petites empreses davant la internacionalització i com fer un Pla d’internacionalització.

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org