Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Els instal•ladors de Lleida analitzen la nova Llei sobre la seguretat industrial

Entra en vigor el 6 de novembre

dimecres, 5 de novembre de 2014

L’Agrupació d’Instal·ladors de Serveis per a la Construcció de Lleida (AGRISEC), integrada a la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), ha organitzat avui una jornada professional per tal d’analitzar la nova Llei 9/2014 sobre la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes.

L’acte ha comptat amb les intervencions del Director dels Serveis Territorials a Lleida, Sr. Octavi Miarnau, Cap del Servei d’Empresa, Sr. Jaume Dalmau i el cap de la Secció de Seguretat Industrial , Sr. Jordi Torres, el Director d’AGIC, el Sr. Raúl Rodríguez.

La Llei en sí mateixa representa un canvi de 180º sobre el model actual. En aquest sentit, es liberalitza l’entrada d’Organismes de Control i es canvien les condicions administratives per posar en marxa el funcionament d’una instal·lació. També s’introdueix la figura de la Declaració Responsable com a nou document principal que regirà les legalitzacions.

La llei, que es va publicar al DOGC el passat de 31 de juliol, entra en vigor demà, dia 6 de novembre. Des d’AGRISEC es tramitarà als titulars de les instal·lacions les declaracions responsables per facilitar la gestió de legalització que marca la nova llei.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org