Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Foment del Treball anima els empresaris a buscar crèdit i a recuperar la il•lusió per assumir riscos

Reunió del comitè executiu a COELL

dilluns, 27 de maig de 2013

Foment anima els empresaris a buscar crèdit i a recuperar la il•lusió per assumir riscos

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha animat avui els empresaris de les Terres de Lleida i del conjunt de Catalunya, a buscar crèdit atesa la lleu millora dels indicadors econòmics que fa favorable la recerca de noves iniciatives empresarials.

Gay de Montellà, que ha visitat avui la seu de COELL amb motiu de la reunió del Comitè Executiu de Foment del Treball, ha assenyalat que “cal animar els empresaris a cercar crèdit perquè s’estan reobrint tímidament les línies de finançament i ens trobem davant un escenari que engresca de nou a assumir riscos empresarials”.

Així mateix, ha precisat que els empresaris han de recuperar més que mai la il•lusió de prendre riscos i per crear riquesa. “Cal, doncs, tenir motivació, empenta i renovar la vocació empresarial”, ha conclòs Gay de Montellà, qui ha remarcat que els sectors industrials que empenyen l’economia catalana a hores d’ara són l’agroalimentació, la metal•lúrgia, el sector automobilístic, el químic i el turístic.

Foment del Treball ha reunit avui a COELL el seu Comitè Executiu a Lleida per tal d’abordar amb els empresaris lleidatans la situació actual del teixit empresarial del territori en relació també amb la situació social i econòmica del país.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org