Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Els promotors asseguren que el sector immobiliari tendeix a la recuperació

La producció d'habitatges iniciats enguany de gener a agost s'eleva a 357, davant dels 165 registrats l'any 2013

dilluns, 1 de desembre de 2014

L’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis de Lleida i Comarques (APCE), que presideix la Sra. Montse Pujol, assegura que el sector immobiliari comença a recuperar-se, ateses les dades fetes públiques en el decurs de la jornada d’urbanisme i de conjuntura immobiliària celebrada el 28 de novembre a la seu de COELL, durant la qual s'ha presentat la situació i modificacions al Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) i per analitzar la conjuntura actual del sector immobiliari. 
Així, el Director General d’APCE Barcelona, Sr. Marc Torrent, va puntualitzar que la producció d’habitatges iniciats de gener a agost de 2014 s’eleva a 357, davant dels 165 registrats en el mateix període de referència de l’exercici de 2013.
Torrent va apuntar, d'altra banda, que l’estoc de pisos a Lleida que queda per vendre són habitatges d’una o dues habitacions que difícilment tindran una venda perquè està lluny de la demanda de les famílies. 
La jornada va comptar amb les intervencions del Sr. Josep Donés, Secretari General de la Federació Catalana de Promotors i Constructors d’Edificis (FECAPCE) i del Sr. Estanislau Codina, Ediseguros Mediación, Corredoria d’assegurances d'APCE.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org