Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL esdevé agència de col·locació homologada pel SOC

S'obre el procés d'entrevistes als aturats

dijous, 4 de desembre de 2014

COELL ha estat homologada com a agència de col·locació, acreditació atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquesta autorització referma i reconeix la tasca de la patronal catalana i el seu paper com a organisme de referència i entitat preocupada per impulsar polítiques actives d’ocupació.
Enfortir l’entesa público-privada ha de ser, en aquests moments, una prioritat. Els alts índexs d’atur obliguen a tots els actors implicats en l’àmbit ocupacional a entendre’s i bastir projectes en comú per lluitar contra l’atur.
L’acreditació de COELL com a agència de col·locació en aquests moments obre la via per fer més fluïda aquesta entesa.
Esdevenir agència de col·locació i de recol·locació consolida la llarga trajectòria de col·laboració entre el SOC i COELL, una col·laboració que tradicionalment ha inclòs la borsa de treball, l’orientació professional, la inserció laboral de col·lectius en risc d’exclusió social, entre d’altres.
Precisament aquesta setmana s’ha iniciat, al Centre de Formació de COELL de la Caparrella, el procés d’entrevistes a les persones desocupades que estan apuntades a les
llistes de l’atur. La inscripció a l’agència de col·locació de COELL s’obre a dos grups d’aturats que el Servei d'Ocupació de Catalunya ja té classificats des de fa temps. Seran, d'una banda, parats formats i amb experiència o de sectors que tinguin moltes feines a oferir. I, de l'altra, parats, sobretot dones, que tinguin reconeguda alguna discapacitat, però que puguin exercir determinades feines.

 

Lleida,
6 de desembre de 2014

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org