Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Josep Mª Gardeñes elegit nou president de COELL

Substitueix Joan Simó amb l'objectiu de promocionar el sector empresarial, impulsar la innovació i posar l'accent en la formació

dilluns, 22 de desembre de 2014

El President de la Federació de Gremis de la Construcció (FGC), Josep Maria Gardeñes, ha estat elegit avui nou president de la  Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), en substitució de Joan H. Simó, qui ha estat 21 anys al capdavant l’entitat i un total de 32 anys vinculat a la patronal de referència de Lleida.

L’acte de proclamació ha tingut lloc avui en el decurs de l’Assemblea General ordinària de l’entitat a la qual ha concorregut Gardeñes en una candidatura única que ha rebut el suport unànime de tots els membres de l’Assemblea. El nou president de COELL estarà acompanyat per:

Vicepresident 1r-  Sra. Montse Pujol TorrentVicepresident 2n.- Sr. Jaume Obiols BonetVicepresident 3r.- Sr. Josep Maria Pelegrí ChavarriaVicepresident 4t.- Sr. Pere Roqué OróSecretari – Sr. Josep Maria Lacambra TorresTresorer – Sr. Manel Biosca Bell-lloch

Gardeñes ha explicat que agafa el relleu de Simó amb l’objectiu de seguir promocionant el teixit empresarial de Lleida i impulsant-ne la seva innovació. Així mateix, Gardeñes ha explicat que es posarà l’accent en la formació tant de directius com de treballadors i que COELL seguirà endavant amb la seva tasca d’assistència empresarial i de negociació dels convenis col·lectius. 

Per la seva banda, el president sortint, Sr. Joan Simó, ha fet un repàs a la seva dilatada trajectòria dins de COELL destacant que “al llarg d’aquestes dècades, hem donat suport i servei a les empreses a tots nivells; hem promogut l’entesa entre els agents socials, hem afavorit el creixement del teixit productiu local; hem apostat per la formació i el reciclatge professional; hem negociat convenis sectorials i, per damunt de tot, hem defensat els interessos generals i comuns d’empreses, sectors professionals i autònoms de Lleida”. Simó ha felicitat al nou president i al seu equip encoratjar-los “a tirar endavant l’entitat amb  il·lusió i  perseverança per tal de seguir sumant èxits i encerts i, alhora, mantenir unit el teixit empresarial de Lleida”. 

L’acte ha comptat amb la presència del president de Foment del Treball, Sr. Joaquim Gay de Montellà i del president de CEPTA, Sr. Josep Antoni Belmonte, entre altres personalitats. 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org