Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL endega la campanya ATUREM LA MOROSITAT

Els socis podran reclamar els deutes pendents vençuts no cobrats

dimarts, 14 d’abril de 2015

COELL ha endegat la campanya ATUREM LA MOROSITAT amb l'objectiu de recolzar les empreses associades en la seva gestió diària. Així, pel fet de ser soci de COELL es podrà disposar d'aquest nou servei de recuperació de deutes vençuts no cobrats.
El socis que tinguin deutes pendents vençuts podran fer amb COELL una primera carta gratuïta de reclamació del deute, amb l'únic cost del burofax. En cas de no obtenir resposta, i si es vol continuar realitzant accions de reclamació del deute, es fixaran uns preus especials per als socis.
Si voleu gestionar la vostra reclamació, adreceu-vos al Departament Jurídic, presencialment o mitjançant correu electrònic: juridic@coell.org 

D'altar banda, COELL ofereix gratuïtament la presentació de la comunicació a l'Administració Tributària de la recuperació de l'IVA de clients morosos per mitjans electrònics, en els supòsits de modificació de la base imposable, en situacions de concurs de creditors o crèdits incobrables, amb el requisits establerts en l'article 80 de la Llei de l'IVA.
Per a la gestió de la recuperació del 'IVA de clients morosos, contacteu amb el Departament Fiscal, presencialment o mitjançant correu electrònic: aquintana@coell.org.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org