Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

26 DE NOVEMBRE JORNADA "EQUIPS EFICIENTS COACHING TEAM"

Per orientar en matèria de seguretat a l'empresa

divendres, 20 de novembre de 2015

La jornada va adreçada a tots empresaris , directius, autònoms i altres persones amb responsabilitats en l'àmbit de la prevenció , de tots els gremis.

Les persones en el moment que s’agrupen al voltant d’un objectiu i modifiqui algunes estructures de relació, visió i implicació, es converteixen en  equips,  però per aconseguir la eficiència d’aquest equip necessitem dominar certes competències i  el coaching d’equips és una eina cada cop més utilitzada.

ElCoaching d'Equip és un procés d'acompanyament a un equip de persones en la consecució dels seus objectius a través d'accions que fomenten la cooperación entre els seus membres, recolzant-los a revisar i millorar les seves relacions, processos de treball   valors.

És un procés vivencial, pràctic i excepcionalment connectat amb el que cada equip és i necessita, es tracta d'un procés especialment dissenyat perquè cada equip descobreixi, defineixi, desenvolupi i construeixi els seus propis principis de treball en equip.

PONENTS: MANEL FERNANDEZ – SPACTIVA

DATA: 26 de novembre de 2015          
Horari: 17:00 h      
LLOC:  CEEI  De Balaguer (c/Sant Pere, 1-19)

Les inscripcions gratuïtes s'hauran d’enviar  per: Correu electrònic coell@coell.org /  Telèfon: 973.232166 /  Fax: 973.224162. 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org