POLÍTICA DE QUALITAT

 

ORGANITZACIONS EMPRESARIALS DE LLEIDA, FUNDACIÓ PRIVADA (OELL, FP) I CONFEDERACIÓ D’ORGANITZACIONS EMPRESARIALS DE LLEIDA (COELL), manifesten el seu compromís envers la qualitat de les activitats de formació que desenvolupa per aconseguir el reconeixement tant dels sectors professionals com de la societat en general, amb l’objectiu d’oferir serveis de qualitat a tots els seus clients, siguin aquests individuals, col·lectius, empresarials o institucionals.

 

El compromís amb la qualitat es concreta en següents principis:

 

  • Desenvolupar accions formatives d’acord amb els requisits i necessitats dels clients per assolir el reconeixement i fidelització de les empreses associades i el desenvolupament professional dels seus treballadors.
  • Complir amb la legislació, reglamentació i normativa aplicable a les activitats de formació.
  • Proporcionar els mitjans, la formació i l’assistència necessària per aconseguir la qualitat requerida globalment i en les tasques individuals, considerant l’equip humà com element essencial.
  • Establir vies de comunicació i treball conjunt entre l’organització i els col·laboradors de l’activitat formativa per garantir la qualitat dels serveis prestats i aconseguir junts un benefici comú.
  • Complir un compromís permanent de millora continua envers els processos i serveis com instrument fonamental per a incrementar l’eficàcia, millorar la competitivitat i assegurar la satisfacció de tots els agents.

 

ISO 9001

 

Premi aquí per descarregar el certificat de la norma ISO 9001

 

Lleida 20 de juny de 2018

Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org