OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA RENOVACIÓ UNE 58451

OPERACIÓ DE CARRETONS NORMA RENOVACIÓ UNE 58451

OBJECTIUS

Objectiu general:

– Capacitar al maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, formant en la seva conducció i maneig, marcat per la convocatòria en relació a la norma UNE 58451.

Objetius específics:

– Conèixer de forma general, les modalitat, condicions i riscos associats a les diferents operacions de manipulació de càrrega en base als diferents equips utilitzats i l’entorn de treball en els que operen.

– Utilitzar el carretó de manera adequada segons l’entorn. -Fer les operacions sense posar en risc la seva persona ni les persones del seu entorn, ni la carrega que desplaça ni l’entorn.

CONTINGUTS

1. Definició

1.1. Moviments

1.2. Classificació

1.3. Sistemes motriu i hidràulic, panells de control, identificació de símbols.

1.4. Normes d’ús: abans de arrencar el motor, mesures de prevenció, mesures de protecció.

1.5. Maneig de càrregues: aprenent a treballar càrregues, principis de maneig, estabilitat, carretons equilibrades, distribució de la càrrega.

1.6. Característiques de les rodes per carretons.

1.7. Tipus de rodes per carretons.

2. Carretons de manutenció automotors

2.1. Consells per a la seva utilització: Generalitats, qualificació, selecció i deures del conductor, dispositius de seguretat, disposició del local, verificacions diàries, normes per a la càrrega, normes generals de conducció i circulació, normes conducció carretó de forquilla, casos particulars, prohibicions, regles de manteniment, inspeccions, verificacions periòdiques, consignes en cas d’incendi, prescripcions, codi de circulació

2.2. Codi de seguretat per a la seva utilització i manteniment: introducció, regles generals d’utilització, regles per al conductor, consignes d’entrenament

 

 

 

manipulació d'alimentsMINISTERI

Que t'ha semblat aquest curs?

0
0
0

COMPARTEIX-HO:

Curs presencial
11 nov. 2023  -  
25 nov. 2023
24 Hores
Dissabte de matí de 8:00 a 14:00h i tarda de 15:00h a 17:00h
AUTOESCOLA PALLARS, S.L

CURSOS QUE ET PODRIEN INTERESSAR

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per a poder rebre més informació sobre el curs en qüestió.

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.