AJUTS I SUBVENCIONS

INFORMACIÓ SOBRE AJUDES I SUBVENCIONS/ GESTIONS DE SOL·LICITUDS I JUSTIFICACIONS

Correu electrònic de contacte subvencions@coell.org

PROGRAMA “TÚ+1” AJUT A AUTONOMES PER A CONTRACTAR UNA PERSONA ASSALARIADA

Es poden beneficiar persones treballadores autònomes i societats limitades unipersonals sense cap persona treballadora assalariada al seu càrrec.

MES INFORMACIÓ

AJUDES DE FINS A 4.635,00€ A PIMES I AUTÒNOMES PER A LA CONTRACTACIÓ DE NOUS TREBALLADORS DE LA FUNDACIÓ MAPFRE

Adreçat a petites empreses, autònoms i entitats socials. Ajudes de 515,00€ mensuals per a contractacions a jornada completa o de 310,00€ per a jornades parcials de com a mínim 20 hores. 9 mesos d’ajuda. Per a contractació de treballadors de fins a 30 anys o de mes de 50 anys desocupats de llarga durada.

Consulta tota la informació

BASES REGULADORS PROGRAMA KIT CONSULTORIA

Es subvencionen despeses per a la contractació dels serveis d’assessorament següents: Intel·ligència Artificial, Anàlisi de Dades, Ventes Digitals, Processos de Negoci o Processos de Producció, Estratègia i Rendiment de Negoci, Ciberseguretat, Transformació Digital.

Per a Pimes d’entre 10 i menys de 250 treballadors.

Ajuts des de 12.000,00€ fins a 24.000,00€ segons número de treballadors.

Consulta les bases

MODIFICACIONS BASES KIT DIGITAL
 • Augment de la quantitat assignada per a empreses del segment III (de 0 a 3 treballadors), passant de 2.000 euros a 3.000 euros per empresa sol·licitant. 
 • L’ actualització del Catàleg de Solucions de Digitalització , categoria lloc de treball segur adreçat al segment III (fins a 1.000,00€ per adquirir un ordinador)   
 • La creació de dos nous segments d’empreses : el segment IV (entre 50 i menys de 100 treballadors) amb una quantitat assignada de 25.000 euros i el segment V (entre 100 i menys de 250 treballadors) amb una quantitat de 29.000 euros. 

Consulta les bases

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS EN L’ÀMBIT DEL COMERÇ, DELS SERVEIS , L’ARTESANIA I LA MODA

Als efectes d’aquesta convocatòria s’entenen com empreses de serveis a la persona aquelles que presten les activitats empresarials que es relacionen a continuació: t allers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, bars, cafeteries i restaurants, serveis de menjar i càtering, agències de viatges detallistes.   S’exclou expressament l’artesania alimentària.

Consulta les bases de cada convocatòria:

Consulta les bases

Els programes per promoure i impulsar el sector comercial i de serveis, promoure l’artesania catalana i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors:

 1. Programa de suport a les entitats representants del sector del comerç.
 2. Programa de suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda.
 3. Programa de suport a la xarxa associativa dels mercats municipals sedentaris i dels mercats de venda no sedentària.
 4. Programa de suport per als establiments emblemàtics i singulars.
 5. Programa de suport per a l’obertura, reforma i millora d’establiments, inclou les parades dels mercats municipals. També de suport a l’optimització de l’ús de l’aigua als establiments comercials, de serveis, ia les parades de mercats municipals.
 6. Programa de suport als municipis en l’àmbit del comerç.
 7. Programa de suport per a la creació i definició de les Àrees de Promoció Econòmiques Urbanes (APEUS).
 8. Programa per al creixement i competitivitat de l’empresa artesana.
 9. Programa de suport als municipis en l’àmbit de l’artesania.

Mes informació

ENLLAÇOS D’INTERÈS:

Portal web sobre els programes d’ajuda a la rehabilitació en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)

Mes informació

Els programes en qüestió són: ajuda a les actuacions de rehabilitació a nivell de barri, suport a les oficines de rehabilitació, ajuda a les actuacions de rehabilitació a nivell d’edifici, ajuda a les actuacions de millora de l’eficiència energètica a habitatges, ajuda a l’elaboració del llibre d’edificis existents per a la rehabilitació i redacció de projectes de rehabilitació.

Enllaç per saber les subvencions vigents a nivell estatal
Enllaços subvencions PRÓXIMA GENERACIÓN

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.