Qui som i la
nostra historia

COELL (Confederació d’Organitzacions Empresarials de les Terres de Lleida) és la patronal empresarial amb més implantació a les Terres de Lleida.

Constituïda fa més
de 40 anys

Està integrada per 5 grans federacions

Federació de Gremis de la Construcció (FGC), Associació d’Instal·ladors de Serveis per a la Construcció (AGRISEC), Associació Empresarial de la Fusta (AEF) i Federació d’Empreses de Serveis (FES)i l’Associació Multisectorial d’Autònoms (AMALL). En total, més de 40 gremis i associacions que comparteixen el projecte comú de formar part d’un col·lectiu tan important dins les nostres comarques.

Els nostres inicis

COELL ha esdevingut l’interlocutor vàlid per defensar els interessos empresarials davant els diferents agents socials, empresarials i polítics. La tasca de representativitat que s’ha exercit des de sempre, juntament amb la voluntat i esperit de servei, han estat dos dels principals reclams per aixoplugar més empresaris i associacions empresarials. 

Des de COELL garantim la defensa de les necessitats i interessos dels nostres professionals

Prioritzem la seva formació i el seu assessorament en tots els àmbits. Així, donem cobertura a molts dels reptes que la societat i el món empresarial ens exigeixen, com ara la negociació dels convenis col·lectius, l’assessorament per elaborar els diferents convenis d’empresa i la incorporació de nous gremis empresarials.

La seriositat en la gestió i l’obertura de plantejaments han estat dos dels eixos que han marcat el nostre devenir, que avalen el nostre creixement i que ens impulsem a seguir renovant-nos. COELL forma part de l’estructura organitzativa de Foment del Treball Nacional, que alhora depèn, de FEPIME i de CEOE.

L'EQUIP

L’equip de COELL, és un equip multidisciplinar, format íntegrament per dones. Formen un grup cohesionat i qualificat per a donar solucions a l’empresariat del territori de Lleida.

La nostra missió i els valors:

  • Missió: Donar solució  a les necessitats dels col·lectius empresarials del territori de Lleida, i ser el referent en la defensa dels seus interessos mitjançant un equip humà especialitzat.
  • Valors:  Il·lusió, Professionalitat, Empatia i Compromís.

COELL forma part de:

Fepime-patronal-catalana-logotip
cepyme
LOGO_FOMENT-PNG-horitzontal

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.