SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

Josep Maria Gardeñes President de COELL

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), en tant que referent empresarial de llarga trajectòria i arrelament a les comarques de Lleida, posa al vostre abast un espai més actual i accessible per apropar-vos l’entitat, les nostres activitats i els nostres serveis.

Conscient del rol que juguen les noves tecnologies de la informació, dóna un gir de proximitat establint un fil directe amb el teixit empresarial local mitjançant l’ús les tecnologies de la informació amb l’objectiu de romandre més a prop de l’opinió pública i dels associats.

Incorporem, doncs, les noves tecnologies de la informació com a factor de competitivitat i eficàcia atès el nostre tarannà de servei a les empreses, de defensa dels seus interessos i de suport a les seves iniciatives i, en aquesta línia, el nostre web facilita informació puntual sobre novetats legislatives, formació, jornades i actualitat. Restem a la vostra disposició, en tot cas, per rebre suggeriments que contribueixin a consolidar una millor comunicació i una relació ben profitosa.

Aquesta és la nostra aposta de futur i de compromís de servei, que jo em sento orgullós de presentar-vos i que espero us permeti conèixer la nostra funció de promoció i de cohesió del teixit empresarial lleidatà.

Josep Maria Gardeñes
President de COELL

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.