DESCOMPTES

Els associats de COELL es poden beneficiar de descomptes a les següents empreses col·laboradroes. Per tal de poder gaudir dels serveis i avantatges de COELL és obligatori identificar-se amb la targeta d’associat.

Els associats a COELL compten amb un 20% de descompte en tots els productes de Multiopticas, sempre que no estiguin en oferta ni promocions.

A la web de MultiOpticas, http://www.multiopticas.com/buscador/ podreu esbrinar on es troba la botiga més propera.

Per qualsevol dubte, podeu aconseguir més informació posant-vos en contacte amb COELL.

Asisa: Assegurances mèdiques privades i serveis de salut.

Per als socis de COELL:

  • De 0 a 54 anys: 38 €/ mes
  • De 55 als 65 anys: 56 €/mes
Totes les condicions aquí

Més informació a COELL

COELL i Institut Dental ILERDENT de Lleida tenen formalitzat un conveni pel qual els associats de COELL poden gaudir d’una cobertura odontològica completa. D’entrada, cadascun dels socis disposa d’un taló del 50% de descompte per una higiene dental amb ultrasò més tractament de fluor.

Els usuaris d’aquest xec regal passaran a formar part del grup de clients preferents d’ILERDENT, fet que els permetrà gaudir d’avantatges com descomptes el 10% en la llista de preus; prioritat d’atenció a les urgències; pagament aplaçat fins a 12 mesos sense interessos i pàrquing gratuït.

La Caixa - Entitat financera (www.caixabank.es)

Socis COELL: Consulteu condicions preferents any 2015 a la vostra oficina més propera.

COELL ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’empresa EDORTEAM (www.edorteam.com) als efectes d’oferir als nostres associats els serveis d’estudi, informació, implantació i seguiment a les empreses de la Llei de Protecció de Dades i Llei de Serveis de al Societat de la Informació. Qualsevol informació o contacte que preciseu al respecte podeu contactar directament amb COELL o bé podeu dirigir un correu electrònic a l’adreça protecciodedades@coell.org

Tramitació del REA i targes de transport.

Solred: Lubricants, petroli, gasolina, bombones de butà i productes químics (www.repsolypf.com)

Info:

Tramitació a través de l'oficina de COELL.

Els associats de COELL poden gaudir d’un descompte del 5% en paquets vacacionals dels catàlegs propis i de majoristes preferents, amb un import mínim de compra de 600 euros.

Aquest descompte no és aplicable sobre taxes, visats i despeses de gestió. Per a més informació i reserves: xarxa d’oficines Barceló i Centre d’Atenció al Client 902 200 400.

Endesa: Energia, electricitat, gas, energies renovables i cogeneració. (www.endesa.com)

Socis COELL: L’acord COELL-Endesa posa a la vostra disposició una sèrie d’ofertes que us proporcionaran el màxim estalvi.

Demaneu més informació a COELL.

COELL i BANASEGUR han signat un conveni de col·laboració en benefici dels seus associats pel qual els socis de COELL comptaran amb una reducció mínima del 15% en el global de les seves assegurances. BANASEGUR ofereix atenció personalitzada als associats de COELL en matèria d'assegurances i, en aquest sentit, la signatura del conveni assegura poder disposar de productes exclusius amb millors cobertures i condicions econòmiques amb companyies líders del sector asseguradors. Per a més informació adreceu-vos a la Sra. Antonieta Solé (973 23 21 66).

  • Sistemes de Gestió de Qualitat ISO 9001
  • Sistemes de Gestió Ambiental ISO 14001
  • Sistemes de Gestió de Seguretat i Salut Laboral OHSAS 18001
  • Gestió de residus, tramitacions ambientals.
Pre rebre més informació:
MªJosé García Pasadas
PIMETEC GLOBAL, S.L.
mariajose@pimetec.com

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.