Jornada Gestió de Talent a les Organitzacions

Jornada Gestió de Talent a les Organitzacions

Creiem en la necessitat  i la importància d’una bona gestió del talent a les organitzacions i per aquest motiu us  oferim el taller “Una manera de captar i retenir el talent a les organitzacions”.

A càrrec d’ Àngels Roger vocal de Pedagogia Laboral i Empresa del COPEC, és Llicenciada Filosofia i Ciències de l’Educació, amb formació en Direcció de Recursos Humans i Coaching, és cap del Departament d’Organització i Recursos Humans d’una multinacional. Plantejarem la necessitat de captar, identificar i retenir el talent . Gestió imprescindible per aconseguir les persones adequades i compromeses a les empreses per aconseguir el resultats esperats. Parlarem dels aspectes a tenir en compte per des del minut 0, professionalitzar el procés de selecció, contractació, acollida, creixement i desvinculació dels nostres empleats i les nostres organitzacions. El mercat està actiu i les generacions tenen diferents motors de motivació que cal conèixer. Al llarg del taller s’intercanviaran experiències i s’oferiran diferents eines per posar a la pràctica a les nostres organitzacions

#Jornada

COMPARTEIX-HO:

17/04/2023
9:00 - 11:00 hores
Zoom
Àngels Roger

ESDEVENIMENTS QUE ET PODRIEN INTERESSAR

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.