L’Espai Dona de COELL inicia la segona fase de disseny del portal “Dona+Valor”

L’Espai Dona de COELL inicia la segona fase de disseny del portal “Dona+Valor”

La iniciativa compta amb el suport de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida

L’Espai Dona de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, ha inaugurat avui les jornades de la segona fase de disseny del portal “Dona+Valor. La xarxa de dones i ocupació de les Terres de Lleida” i que, un cop finalitzades, permetran lliurar-lo al personal tècnic per a la seva implementació.

Aquesta fase consistirà en el disseny sencer del portal amb tot el seu detall. L’objectiu és que pugui estar llest per ser lliurat a l’equip de persones programadores que el faran una realitat en finalitzar. Com en l’anterior, Monday Happy Monday (MHM) serà l’empresa que col·laborarà en el desenvolupament final de la plataforma. Per fer-ho, utilitzarà el Service Blueprint, una eina que permet obtenir el panorama general i detallat de com les dones i les empreses utilitzaran el portal.

El mètode utilitzat per aquesta empresa especialitzada en innovació humana permet també identificar les dependències entre els diferents processos que es donaran dins el portal, identificar possibles punts febles, optimitzar les possibles interaccions complexes i, sobretot, millorar l’experiència de les persones usuàries.

Josep M. Gardeñes, president de COELL, ha estat l’encarregat d’inaugurar les jornades recordant, com ja va fer en les conclusions de la primera fase, que “en aquest portal hi ha de tenir cabuda tothom” i que “la idea de dona en el món laboral ha de passar pel seu talent i no per ajustar-se a decrets ni normatives”, ha dit Gardeñes. A l’acte també hi han assistit Paco Cerdà, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida, i Montse Cerqueda, representant de l’Espai Lleida de COELL.

Entre els i les participants d’aquest projecte hi ha representants de la patronal, dels sindicats, d’empreses diverses, de l’Ajuntament de Lleida, de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) Salvador Seguí, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), del Departament de Treball de la Generalitat i de la Diputació de Lleida.

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.