Sessió de Testeig

Jornada de testatge del microlloc del Fem Sectors de COELL

Empreses, orientadors i famílies participen en la dinàmica que ajudarà a extreure les necessitats relacionades amb aquest web del projecte

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), reconeguda per la seva trajectòria en projectes innovadors amb impacte a la comunitat empresarial i social, ha organitzat avui la jornada de testatge del microlloc www.femsectors.org. Aquest web recull tota la feina feta en les diferents edicions del Fem Sectors, un projecte que té per objectiu posar en valor les professions entre el jovent i que rep el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

L’empresa especialitzada en innovació humanocentrista Monday Happy Mondayha estat l’encarregada de dur a terme el estatge a través d’una sèrie de dinàmiques de recerca amb representants d’empreses de Lleida, docents i famílies d’adolescents.

Després del llançament, la COELL busca ara la millora del femsectors.org mitjançant els suggeriments dels usuaris. L’objectiu d’aquest testatge col·laboratiu és extreure informació de valor per optimitzar el microlloc web en les següents línies: millora de la usabilitat i l’accessibilitat, personalització de l’experiència per a cada tipus d’usuari, i un augment del compromís i la retenció dels visitants.

Aquesta iniciativa d’optimització del microlloc web de la COELL pretén consolidar el femsectors.org com una eina central en la connexió entre joves, famílies i el món de les professions, reafirmant així el compromís de la patronal amb la innovació i el progrés comunitari.

El microsite femsectors.org inclou a dia d’avui seccions informatives, recursos educatius, recull de visites a empreses i obres, així com un llistat d’empreses col·laboradores. Amb un disseny clar i accessible, proporciona una plataforma interactiva i educativa que ja està disponible en versió Beta.

Les tècniques utilitzades en la sessió de testatge han estat diverses. D’una banda, el Photovoice permet als participants capturar i compartir les seves experiències a través de fotografies, les quals s’utilitzen com a punt de partida per a discussions grupals o narratives personals. D’altra banda, la Lego Serious Play, una metodologia que utilitza blocs de LEGO com a eina per millorar el pensament creatiu i la resolució de problemes en entorns empresarials o de grup, ajuda les persones a comunicar idees, explorar opcions complexes i desenvolupar solucions innovadores.

COMPARTEIX-HO:

Comparteix-ho:

ALTRES NOTÍCIES D'INTERÈS

SOL·LICITUD D’INSCRIPCIÓ

Emplena el següent formulari per inscriure't a l'esdeveniment:

O si ho prefereixes també tens l'opció de rebre més informació visitant-nos a les oficines de COELL, per email o per telèfon.